Om Gamla Stans Mötesrum

Gamla Stans Mötesrum finner du på Johannesgränd 2 i Gamla Stan, Stockholm.

Johannesgränd hette, enligt ett dokument från 1503, Sanckte Johannis Grendt, uppkallad efter S:t Johanneskyrkan, en klosterkyrka tillhörande Johanneitordern. Omkring 1533-34 revs kyrkan men en del lämningar finns fortfarande kvar i kvarteret. Förändringen av namnet, till Johannesgränd, kom till på 1800-talet.

Gamla Stans Mötesrum erbjuder två fina rum till uthyrning. Här kan du som behöver ett rum för din verksamhet hyra in dig. Gamla Stan är populärt och eftertraktat av kunder och klienter och det är lätt att få nya affärer om man har sin verksamhet här.

Lämplig verksamhet kan till exempel vara terapi, coaching, handledning, workshops, utbildning, privata yoga-pass eller andra utvecklande möten. Vi kan erbjuda ett större rum för grupper och ett mindre rum för individuella samtal, parsamtal eller en mindre grupp. 

I lokalen finns även ett stort härligt väntrum/lunchrum med pentry. Här kan dina klienter/kunder sitta ner och reflektera en stund och du som jobbar här kan se fram emot härliga möten med kollegor över en fika eller lunch.

Gamla Stans Mötesrum vill bidra med en trygg och varm
samlingsplats för människor i utveckling och förändring. För såväl terapeuter och konsulter som deras klienter och kunder.

Gamla Stans Mötesrum ägs och drivs från 1 maj 2017 av Anna Swärd Niyama.
Kontaktperson: Anna Swärd
Tel: 070-2737091
info@gamlastansmotesrum.se